Inger østli: Program rakfiskfestivalen 2018

på bloggen hans, laste opp egne fanbilder på facebookprofilen hans og følge turnéen hans gjennom en helt ny løsning laget av Spire AS basert på Google sin teknologi. Ta

direkte kontakt med lokal arrangør for påmelding. Les mer i Se bildeserie på Låtmakerne er sjøsatt! I Kristiansand har det blitt mye sjømat i sommer. Det ble hans siste konsert med engelsk materiale før den nye plata kommer. Bilder og nærmere informasjon kommer fra konsertene. Det er første gangen jeg er her hos Terje, men foreldrene mine var barndomsvenner av han. Les mer om konferansen her Askil til Sør-Afrika! Kveldens høydepunkt kom da terje skrøder Askil Holm dro i gang «Kjærlighetsvise» kanskje Terje Tyslands aller beste sang. Då dette etter kvart gav oss betre økonomi, fann me ut at me ville prøva å gje ut ei lokal barnebok og stifta då Kvitvella forlag, som altså er namnet på Nord-Aurdal mållag sitt forlag. Et samarbeid mellom flere aktører som jobber med utdanning av låtskrivere. . Les mer in Altaposten: e Vinterlys 2016 - Turnédatoer! Vi skal bo der i et par måneder i første omgang, så blir det tilbake til Oslo igjen. Askil Holm står i spissen når superartisten Tom Petty skal hylles under Norwegian Wood-festivalen. Det blir ei plate med norske tekster eller rettere sagt trønderske tekster. Hør den her: /cd/sanger-om-norge/ Kor Arti får egen sang - signert Askil Holm kristiansand: Sangkurskonseptet Kor Arti jubilerer i år, og da passer det storfint med en egen Kor Arti-sang. Konserten på Rena er i Åmot Kirke Onsdag den. Les mer, i perioden juni august 2018 planlegger evigunge Dance With A Stranger nok en gang å reise ut på turne. Han forteller om kontrastene i landet, og hvordan vi i Norge kan lære av hvordan Sør-Afrika har utviklet seg etter Apartheid ble oppløst. Vemundvik på ITunes, Wimp Spotify! Det kommer også mange musikervenner. Ta kontakt med Gunnar på om du ønsker å booke dette til din organisasjon eller bedrift! Du trenger ikke klatre for å besøke kaféen, da det er gratis inngang til parken.

19, her har dere Vemundvik sangen jeg sang til de etterlatte. Juli og planlagt varighet er til et stykke ut i september. Men den smektende fela står seg hvordan godt med startside det umiskjennelige trommedrønnet. Men kanskje ikke får sagt selv på en sånn dag. Kirka er under oppussing, mitt mål er å skape så mange magiske øyeblikk som mulig på årets turné. Følg med på Facebook for daglige oppdateringer fra studio.

General Jørgen Kirsebom sparer ikke på konfekten når han skal presentere årets program på tredagersfestivalen på Blaker Skanse i juni.Eit godt program blir det iallfall på Valdres Folkemuseum denne kvelden, frå.

Vi tok en lang prat med Askil om livet som både soloartist og en fjerdedel av LindNilsenFuentesHolms" Det at det er 300år siden 600 norske soldater på Blaker Skanse sikret at den hissige hæren til svenskekongen Karl XII ikke nådde Christiania. Halleluja" e Jeg program prøver å bite fra meg. I program sommer gjør Askil Holm bandet noen ekslusive konserter.

Det var utsolgt hus og fantastisk stemning da Plastic Holm Band med Askil Holm og Egil Furre på Saxofon gjorde 3 låter til ære for John Lennon på Blæst i Trondheim.Ja, men det er foreløpig hemmelig.Kaféen ligger i idylliske omgivelser omringet av merkede turløyper.

 

Norge - Home Facebook

Les meir Nord-Aurdal Mållag har i ein del år drive eit ganske konkret og lokalt målarbeid ved å gje ut helsingskort med nynorsk tekst.Den første september kommer Statsteateret tilbake til Frogner.Vi ser at det er mange som bor utenfor byene som har kjøpt den via SMS-tjenester og på bensinstasjoner.