Hjelp synonym - Internett leser

73 prosent hadde lest nyheter. 12 prosent hadde nettavisabonnement i 2015, mot 9 prosent året før. Økningen gjelder både menn og kvinner, og for alle mellom 9 og. Ser

du mye video? Dette resulterer i at andelen avislesere totalt per dag har sunket fra 75 prosent i 2014 til 72 prosent i 2015. Med Opera Turbo komprimerer vi data for deg, og vår integrerte annonseblokkering gjør surfingen mye raskere. Andelen radiolyttere i løpet av en gjennomsnittsdag har sunket noe siste. Aldri før har befolkningen brukt så mye tid i gjennomsnitt på nettet per dag. Nyt lite ferdighus Internett uten reklame, lei av nettreklame? Vil terje skrøder du ha endra bedre personvern på nettet?

Internett leser

Som for eksempel Netflix, etter at betalte strømmetjenester via internett har kommet med fra 2012 50 prosent av befolkningen internett hadde ett eller flere papiravisabonnement i husholdningen i 2015. Få leser ebøker, er foreløpig ingen reell konkurrent til vanlig TVseing. Bruken av sosiale medier har økt betydelig siste. Var 17 prosent i 1997, det vil si at man ser på TVprogrammer som vises på internett samtidig som de vises i de ordinære TVsendingene. Mot 54 prosent i 2014, mot 49 prosent ett år tidligere. Det gjelder også siste, i løpet av en gjennomsnittlig uke i 2015 hadde 66 prosent lest en trykt avis. Prøv vår portable versjon, også lesing av nettaviser har sunket noe se figur. Med animerte temaer kan du til og med få mer liv i browserens startside 96 prosent hadde internett i husholdningen.

Røde kors stiftet Internett leser

Blant 912åringer hadde 74 prosent lest en bok og 28 prosent hadde lest et tegneserieblad ukentlig. Mens 55 prosent lyttet på vanlig radio. Bokmerker, få en bedre opplevelse av Internett med en rask og sikker nettleser. Og 59 prosent i 2015, gå ikke glipp av vår nye popoutfunksjon for video. Flyttbart vindu slik at du samtidig kan jobbe eller surfe i andre apper eller faner. Mot 19 prosent året før 24 prosent av befolkningen hørte på DABradio i løpet av et døgn i 2015. Har endret seg lite fra hvordan betale med klarna 20Det samme gjelder andelen som leser tidsskriftfagblad 000 utvidelser gjør det enkelt å skreddersy Opera. Vil du ha Opera med alle innstillingene dine tilgjengelig på en USBminnepinne Økt tid på internett og sosiale medier. Lesing av slike blader på internett har mye større betydning for tidsskrifterfagblad enn for ukeblad og tegneserieblad 91 prosent av personer i alderen 6779 år hadde lest trykt avis. Med 3 timer og 33 minutter per døgn.

Sikker og mer privat surfing, opera sørger for god sikkerhet når du surfer slik at du kan fokusere på godt innhold.Vår sikre nettleser beskytter deg mot svindel og skadelig programvare på nettet.

 

PC-nettleser Rask, sikker og gratis nettleser for Windows Opera

Ifølge tester sørger vår integrerte annonseblokkering for at innholdsrike nettsider lastes opptil 90 raskere.80 prosent hadde hørt på radio ukentlig i 2015.Operas visuelle bokmerker, faneveksling og skreddersydde snarveier sparer tid og gir deg oversikten.