Studere ernæring på nett, Alfa summit fjellsko; Canal digital sjekk om du kan få

favoritt i denne kategorien: CMP Rigel Mid WP, cMP er kanskje litt ukjent for nordmenn, men det varer ikke lenge tror. Vår favoritt i denne kategorien: La Sportiva Ultra Raptor GTX. Dette er også grunnen til at fjellstøvler som er beregnet for tøffere terreng er høyere enn de som er beregnet for blåbærturer. Sålestivheten kan du teste ved å dytte tuppen av skoen oppover. Som en generell regel så sier man det bør være plass til en pekefinger bak helen når tærne er helt fremme i tuppen. I denne artikkelen har vi tatt for oss noe av det absolutt viktigste, nemlig fottøyet. Vridningsstivheten tester man ved å bøye fronten og bakdelen av skoen til hver sin side. Det vil for øvrig i denne kategorien også finnes modeller som har litt stivere såle, samt noe mer ankelstøtte. Nå som du vet litt mer om passform, stivhet og ankelstøtte kan vi bevege oss videre til å si litt mer om hvilke sko og støvler som passer til hvilket bruk. Når du har snørt på deg skoen kan du teste å sparke skoen lett mot bakken. Så da er det store spørsmålet, hvilke sko skal jeg velge? Dersom tærne dine ikke treffer tuppen av skoen har du valgt riktig størrelse.

Stjernegutt hatt Alfa summit fjellsko

Vi har forsøkt å gjøre det enklere for deg å velge riktig skostøvel og har inne på hver modell lagt til ikoner som viser hvilke turer og terreng skoen passer for. Det er et skikkelig kupp, den gir også bra med ankelstøtte. Dersom du fortsatt er usikker, vi betaler til og med returfrakten dersom du benytter returlappen du får tilsendt fra oss. Våre favoritt i denne kategorien, er at finn skoen må sitte godt rundt foten. Dette er skikkelige fjellstøvler beregnet sykehjem for bratte fjelltopper. Den skal ikke føles ubehagelig eller presse inn på sidene. Så kan du jo bestille 2 par og returnere den størrelsen som ikke passer. Det viktigste, når du prøver skoen så er det viktig at skoen ikke er for liten. Mange av modellene vi fører er gode allroundmodeller som fint kan brukes både i skogen og på lette fjellturer. Dersom skoene ikke skulle passe kan du selvsagt bytte de i en annen størrelse.

Lette fjellturer I kategorien lette fjellturer finner man mange av de samme modellene som man gj r i kategorien skogtur.Det vil for vrig i denne kategorien ogs finnes modeller som har litt stivere s le, samt noe mer ankelst tte.Bestil sko fra kjente merker som Sorel og Viking p nett!

Hvem kan være forlover Alfa summit fjellsko

alfa 100 vanntetthet og en veldig god passform. Vår konklusjon er derfor at man må først av alt må tenke på hva slags type tur og terreng man skal. Passform, jo mer ankelstøtte trenger, føttene hovnersveller opp i løpet av dagen og det er derfor viktig å ta høyde for dette når man velger størrelse og modell.

Dersom du har vært forøyd med en modell tidligere, kjøp gjerne samme modell igjen, eventuelt en modell som har tilsvarende egenskaper når det gjelder sålestivhet og ankelstøtte.Såle- og vridningsstivhet, stivheten på sålen forteller noe om hva slags terreng skoen passer for.

 

NRK Alltid Nyheter - NRK Radio

En god sko vil hjelpe deg frem i terrenget, gi deg støtte, sørge for at du ikke får gnagsår, samt bidra til at du kan gå langt og bære tungt dersom det er formålet med turen.Våre favoritt i denne kategorien: Scarpa Kinesis Pro GTX og Scarpa Mythos Pro GTX.Jo stivere såle, jo tøffere terreng.